ø

 

På talefot med hunden

På talefot med hunden

En av tidenes største norske hundebok suksesser har nå kommet i femte opplag - over 20 000 solgte bøker i Norge!! I denne boka lærer du om de forskjellige dempende signalene. Du lærer å "lese" hunden og forstå hva den prøver å si. Du lærer å bruke dempende signaler selv slik at hunden din lettere kan forstå deg. Du kommer kort sagt - "På talefot med hunden". En bok som burde vært obligatorisk for alle hundeeiere!

 

Unghunden

Unghunden (Mickie Gustafson)

Unghundtiden er kanskje den viktigste perioden i hunden liv. Da formes personligheten og hunden lærer for livet. Forfatteren deler i denne boken sine erfaringer som hundekonsult og humanpsykolog. Hun gir forslag til hverdagstrening, og tar også opp problemadferd og stress.

 

 

Ikke skyt hunden!

Ikke skyt hunden!

Don`t shoot the Dog regnes i dag som en av tidenes absolutt viktigste hundebøker. Nå er den her PÅ NORSK i en ny og utvidet utgave. Dette er mer enn en hundebok. "Ikke skyt hunden" handler om trening og opplæring generelt. Læringslovene er universelle og gjelder både for hunder, katter, blekkspruter, delfiner og mennesker. Aldri før har et så innviklet emne som læringspsykologi blitt behandlet på en så lettfattelig og ikke minst humoristisk måte. Denne boka kan snu opp ned på ditt syn på hundetrening - og ellers påvirke hvordan du samhandler med folk du møter til daglig.

Valpen - hela hundlivet

Valpen - hela hundlivet (Mickie Gustafson)

I denne boka får du vite hvordan du med varsom og kjærlighetsfull håndtering kan få valpen til å utvikle seg til en egen og unik personlighet, takket være et minimum av krav og straff. Mickie Gustafson snur opp ned på mange fastlåste forestillinger om hvordan valper skal oppdras. Meget interessant for nye hundeeiere, oppdrettere og andre som har med valper å gjøre. Nå i ny utgave med harde permer.

k

 

ø